Spacer 3D Siluette: Дишащ, изглаждащ сутиен за красиви форми

Spacer 3D Siluette: Дишащ, изглаждащ сутиен за красиви форми

Мислите, че любимият сутиен Spacer не може да бъде по-добър? Ще ви покажем, че може! Създадохме за вас нов вариант с изключителна кройка, която изглажда формите.

29 април 2024 г.
От Astratex

Nikola Herčíková

Главен редактор

Какво представлява материята Spacer?

Spacer е означението за специална материя. Можете да си я представите като два тънки слоя плат, между които има мек пълнеж с формата на пчелна пита. Именно благодарение на тази форма въздухът преминава чудесно през плата и така позволява на кожата да диша. Освен това е и бързосъхнеща. Това превръща Spacer в идеалната тъкан за топлите летни дни.

Spacer 3D Siluette

Spacer 3D Siluette

Сутиенът има уникална кройка "криле", която се простира до горната част на чашките. Поради това може да изглади формите и да извае красив силует. Чашките от материята Spacer са тънки и невероятно дишащи, благодарение на скрития пълнеж с формата на пчелна пита. Това прави възможно преминаването на въздуха и така кожата може да диша.

Изглаждащ

Изключителната кройка помага за изглаждането на силуета и скрива несъвършенствата.

Дишащ

Материята Spacer пропуска въздуха и кожата може да диша.

Удобен

Еластичният тюл е много приятен, не дере и не се впива.

Самоуверена във всяка ситуация

Самоуверена във всяка ситуация

В сутиена Spacer Siluette винаги ще изглеждате великолепно. Кройката скрива и изглажда дребните несъвършенства като с вълшебна пръчица. Удобството е гарантирано не само от дишащите чашки, но и от тънкия еластичен тюл на обиколката. Класическите банели осигуряват опора на бюста.

Spacer Siluette в телесен цвят

Нежен телесен цвят, който ще остане невидим под светли и бели дрехи.

Spacer Siluette в черен цвят

Универсалната черна класика е подходяща за под цветни и тъмни модели.

Нашите най-добри сутиени за лятото

Материята Spacer е толкова любима, че специалистите от Astratex я използват за няколко обичани типа сутиени. Не само че приляга красиво към тялото, но тя оформя и осигурява опора на деколтето, а чашките са наистина тънки, меки и невероятно дишащи, което ще оцените особено през горещите дни. В асортимента ни ще намерите модели с дантела и напълно гладки, основни и цветни. Не забравихме и за кърмещите дами, за които имаме сутиен за кърмачки с откопчаващи се чашки. Вижте какви модели с чашки Spacer създадохме за вас.