Температурите се повишават! Посрещнете лятото със самочувствие

Температурите се повишават! Посрещнете лятото със самочувствие

5 юли 2024 г.
Как да изберем

Nikola Herčíková

Главен редактор

Истинското лятно време най-после е тук, а с него и приятното разсъбличане. Ще му се насладите, но само в правилното бельо. Тялото ви ще се чувства добре и ще сте сигурни, че контролирате извивките си и неизбежното изпотяване.

Най-доброто бельо за лятото

През лятото гърдите са най-добре, когато могат свободно да дишат. А точно това може да им осигури материята Spacer 3D. Тя е ултралека, пълна с фини  отворени камери, през които въздухът преминава в посока към тялото и обратно. Повечето сутиени Spacer имат гладки чашки, затова са идеални за под тениска. Но има и модели, украсени с дантела. Също така и спортни версии, при които се справят с потенето два пъти по-добре. 

Сутиен Spacer 3D Lady Grace

Неподплатени сутиени

Всеки спестен слой е от значение и това важи и за сутиените. Леките чашки от нежна дантела, тюл или памук са идеални за летните дни. А ако искате абсолютен комфорт, заложете на бралет сутиените, със или без банели. Вече отдавна не е правило, че само малки гърди могат да си позволят бралет сутиен. Много сутиени без подплънки могат да задържат голямо деколте благодарение на кройката, а някои дори са без подплънки. Лятото е в полза на светлите нюанси и меките пастелни цветове. Такива няма да откриете например в колекцията Summer Vibes, изработена от мека дантела с паяжина, която почти не се усеща по тялото.

Памучен сутиен Anastasia неподплатен

Сбогом, летни притеснения! 

Отказвате ли се от поли и рокли, защото протритите бедра ви притесняват? Дори не е нужно да качвате излишни килограми, за да се появи този летен проблем. Има по-елегантно решение от пудренето и нанасянето на антиперспиранти. Вземете  бикини с удължени крачоли или самостоятелни протектори за бедрата. Работят безотказно! Късите панталони под роклята също са чудесна застраховка при ветровито време.

Предпазни ленти за бедра против охлузвания Breathable

Бельото като дискретен помощник

Тънките летни материи ще разкрият всичко, така че не им позволявайте да ви изненадат. Лазерно изрязани краища, подлепени кантове или безшевни модели ще ви помогнат. Те се сливат с тялото и не се очертават дори под тесни дрехи. 

А благодарение на прости джаджи за няколко лева, можете да се насладите и на асиметрична рокля, дълбоко деколте и изрязани презрамки на потника. Те без усилие скриват презрамките или преместват закопчалките на сутиена на невидими места.