Температурите се повишават! Посрещнете лятото със самочувствие

Температурите се повишават! Посрещнете лятото със самочувствие

22 юни 2023 г.
Как да изберемЗа бельото

Nikola Herčíková

Главен редактор

Истинското лятно време най-после е тук, а с него и приятното разсъбличане. Ще му се насладите, но само в правилното бельо. Тялото ви ще се чувства добре и ще сте сигурни, че контролирате извивките си и неизбежното изпотяване.

Най-добрите сутиени за лятото?  

От материя Spacer 3D! През лятото гърдите са най-добре, когато могат свободно да дишат. А точно това може да им осигури материята Spacer 3D. Тя е ултралека, пълна с фини  отворени камери, през които въздухът преминава в посока към тялото и обратно. Повечето сутиени Spacer имат гладки чашки, затова са идеални за под тениска. Но има и модели, украсени с дантела. Също така и спортни версии, при които се справят с потенето два пъти по-добре. 

Сутиен Spacer 3D Viktoria (Код на артикула: Spacer01)

Неподплатени сутиени

Всеки спестен слой е от значение и това важи и за сутиените. Леките чашки от нежна дантела, тюл или памук са идеални за летните дни. А ако искате абсолютен комфорт, заложете на бралет сутиените, със или без банели. Вече отдавна не е правило, че само малки гърди могат да си позволят бралет сутиен.

Памучен сутиен Anastasia неподплатен (Код на артикула: Anastasia)

Сбогом, летни притеснения! 

Отказвате ли се от поли и рокли, защото протритите бедра ви притесняват? Дори не е нужно да качвате излишни килограми, за да се появи този летен проблем. Има по-елегантно решение от пудренето и нанасянето на антиперспиранти. Вземете  бикини с удължени крачоли или самостоятелни протектори за бедрата. Работят безотказно!

Кликнете върху снимката и изберете къси панталони под роклята

Бельото като дискретен помощник

Тънките летни материи ще разкрият всичко, така че не им позволявайте да ви изненадат. Лазерно изрязани краища, подлепени кантове или безшевни модели ще ви помогнат. Те се сливат с тялото и не се очертават дори под тесни дрехи. А благодарение на прости джаджи за няколко лева, можете да се насладите и на асиметрична рокля, дълбоко деколте и изрязани презрамки на потника. Те без усилие скриват презрамките или преместват закопчалките на сутиена на невидими места.


Запознайте се с предимствата на стягащото бельо.

Луксозно стягащо боди Livia (Код на артикула: LiviaK184_bod)

Силата на естествените влакна

Памукът, модалът, вискозата, бамбукът, това са идеалните материи за летните дни. Те позволяват на кожата да диша, лесни са за поддръжка и издържат на по-често пране. Ще ги оцените и през нощта, не само за  нощниците, но и за спално бельо.

Дамска пижама Livia (Код на артикула: Livia_pyz)

Да на цветовете… но! 

Цветовете принадлежат на лятото и това важи също и за бельото. Розово, ванилия, свежа мента или ослепително червено надеждно ще озарят летния ви аутфит. И въпреки че почти всичко е позволено в модата, все пак се придържайте към правилото, че под бяла блуза или тениска се носи телесен цвят сутиен. Точно както под мъжка риза лесно можете да скриете телесен потник или умна тениска против изпотяване

Сутиен Desiree II неподплатен (Код на артикула: D01997LA089)