Сватбени ден и нощ: Бельо, което заслужава вашето "Да"

Сватбени ден и нощ: Бельо, което заслужава вашето "Да"

За да се чувствате страхотно в деня на сватбата, вие се нуждаете не само от роклята на мечтите си, но и от бельо, което да ви пасва перфектно, да не се вижда и да стои на мястото си по време на цялата сватба.

24 април 2024 г.
Как да изберемОт Astratex

Nikola Herčíková

Главен редактор

Нека сутиенът и роклята си пасват перфектно

Без значение с какъв тоалет ще се омъжите, бельото ви трябва да се съчетава идеално с него. Не подценявайте избора на сватбен сутиен. Вариантите са много. Дантела, модели с много нисък център за дълбоки деколтета, стилни бриджитки за обло деколте, самозалепващи сутиени или фиксиращи ленти за под екстравагантни рокли. Кой ще бъде вашият модел?

Самочувствие за булката

Няма значение дали носите конфекция с размер XS или XL, малко помощ от стягащото бельо е винаги полезна. То ще ви помогне да оформите извивките и също така ще изгладите фигурата. Ще оцените качествата му, и то не само по време на сватбена фотосесия. Стягащото бельо оформя красиво, прикривайки всичко, което не искате да се вижда под гладката рокля. В допълнение, селекцията от материали и кройки гарантира, че ще изглеждате страхотно дори и в стягащо боди.

За мечтаната първа брачна нощ

Завладейте половинката си със своя избор за първата брачна нощ. Ще изберете нежна бяла дантела, копринена нощница, прозрачно боди или жартиерен колан с чорапи? Не е задължително бельото за сватбената нощ да бъде бяло. Можете да заложите на смели цветове като черно, розово и червено. Ще се превърнете ли в нежно цвете? Или в гореща изкусителка? Въображението няма граници.

Основни елементи за булката и шаферките

Преди самия ден с главно "Д" ви очакват моминско парти, подготовка с шаферките и няколко проби на сватбената рокля. Сватбен халат, комбиниран с меки чехли ще изглежда страхотно на снимките за спомен. И не забравяйте жартиера!

Интелигентно решение в случай на криза

Месеци на подготовка предшестват сватбения ден. Но всичко може да се случи, затова е по-добре да имате помощници под ръка, в случай че бельото трябва да се коригира на място.

Оборудване и за младоженеца!

Мъжете също искат да изглеждат добре в деня на сватбата си. Той ще има нужда от удобен халат, за да не мачка костюма си. Чорапи, които няма да се набират в обувките и ще подхождат на костюма му, са задължителни. И разбира се удобно бельо. Стягащият колан ще се погрижи за перфектната визия на корема. Ако го очакват горещи танци на партито, облечете го в долна тениска с парчета, попиващи потта, това ще предотврати появата на грозни петна по ризата му.