Висша мода от Париж: Запознайте се с марката CHANTELLE

Висша мода от Париж: Запознайте се с марката CHANTELLE

Когато говорим за френско бельо, ние си представяме перфектни кройки, красива дантела и шикозни мотиви. Точно тези елементи въплъщава марката CHANTELLE. Открийте супер премиум бельо с традиция, датираща от 1876 г.

27 май 2024 г.
За бельотоТренди

Nikola Herčíková

Главен редактор

Най-доброто от майсторите в областта

Френско бельо е понятие, което звучи в целия свят. Марката CHANTELLE въплъщава чистата същност на парижката мода и всичко, което си представяте под femme fatale. Точно така ще се чувствате, когато облечете моделите на тази икона в облеклото. CHANTELLE не е просто бельо. Тя е уважение към традициите, съчетано с новаторство. Тя е върховен експерт в областта на материите, кройките и дизайна. Тук говорим за най-висококачествените френски дантели и тъкани, прецизно изработени в перфектни кройки без нито един несъвършен шев.

Защо си струва да инвестирате в качествено бельо?

▪️ При правилна грижа няма риск от прокъсване на шевовете, издърпване на материята или загуба на цвета и формата. Качественото бельо ще издържи наистина дълго време.

▪️ Усещането при носене е безценно. Луксозното бельо ще ви накара да се почувствате страхотно и ще ви радва всеки път, когато го облечете.

▪️ Вярвате или не, правилното бельо може да направи чудеса с вашето самочувствие. Можете спокойно да носите джинси и потник върху него и пак ще изглеждате секси.

▪️ За големи гърди идеално усъвършенстваната кройка е буквално спасение. Край на грозните издутини под тениската, преливащите от чашките гърди или протриването от банелите.

▪️Качественият сутиен ще помогне за правилното разпределяне на тежестта на бюста, като по този начин ще облекчи раменете, врата и гърба, а също така ще помогне за подобряване на стойката.

Източник: CHANTELLE

Какво олицетворява „жената CHANTELLE“

Жените за тази марка са безкраен източник на вдъхновение. Те са нежни и силни, креативни и спокойни, изискващи и шик. И непрекъснато се променят, също както и самата мода. Бельото CHANTELLE се прекланя пред красотата във всички нейни форми и размери. Затова то е не само радващо окото, но и функционално. Така майсторските кройки ще осигурят опора на формите, които се нуждаят от нея, чувственост на формите, които я желаят, и самочувствие на всички жени, които го търсят.

Дантелено бельо

Дантелено бельо

Най-висококачествената френска дантела, майсторски изработена, за да подчертае женското самочувствие, да добави усещане за съблазън и в същото време правилно да оформи и да поддържа извивките.

Сутиен CHANTELLE Fleur неподплатен Bardot
Сутиен CHANTELLE Fleur неподплатен Bardot
181,99 лв.
Бразилски бикини CHANTELLE Fleur дантелени
Бразилски бикини CHANTELLE Fleur дантелени
92,99 лв.
Сутиен CHANTELLE Champs Elysées неподплатен
Сутиен CHANTELLE Champs Elysées неподплатен
188,99 лв.
Френски бикини CHANTELLE Champs Elysées
Френски бикини CHANTELLE Champs Elysées
108,99 лв.
Когато красотата е съчетана с функционалност

Когато красотата е съчетана с функционалност

Моделите осигуряват опора и са предназначени за оформяне на женската фигура. Кой казва, че смаляващите и облекчаващите сутиени не могат да бъдат красиви?

Олекотяващ сутиен CHANTELLE Impression неподплатен

Смаляващ сутиен CHANTELLE Hedona неподплатен

Смаляващ сутиен CHANTELLE C Magnifique подплатен

Смаляващ сутиен CHANTELLE Norah неподплатен

Отговорност, промяна, иновация

В края на 19 век, когато марката – тогава под друго име – е създадена, жените все още са били стегнати с корсети. Фундаментална стъпка към промяната е създаването на първата еластична тъкан, която е заслуга на основателя на марката, Франсоа Огюст Гамишон. Години на развитие и усъвършенстване са отразени в други продукти на CHANTELLE, като емблематичния сутиен "Défi", който е първият безшевен сутиен с подплънки, който предлага истинска опора. Благодарение на иновативния си подход, марката никога не е изостанала в развоя си и може да се гордее с най-висококачествените материи на пазара. И сега можете да ги изпробвате върху себе си.

Източник: CHANTELLE
Етикети
НовоСутиени
Етикети
НовоСутиени