Щуро лято: Осмелете се да се облечете в цветовете на дъгата

Щуро лято: Осмелете се да се облечете в цветовете на дъгата

Ярките цветове са само за младите? Грешка. Всеки може да освежи гардероба си с цветове, без оглед на възрастта си. А именно лятото е сякаш създадено за смели аутфити. Можете да започнете например с бански.

24 юни 2024 г.
Бански

Denisa Stasinková

Редактор

Лятото е тук и с него идват по-дивите трендове. Банските не правят изключение. Наситените цветове, мотиви и декоративни детайли са особено обичани сред младите хора. Но това не означава, че те са забранени за по-старото поколение. Напротив, те са добре дошла промяна в сравнение с класическото черно, което не се среща най-често само на плажа. Този път изберете нещо, с което да се отличавате от тълпата.

👙Розовото, синьото, зеленото, както и блещукащите варианти тази година са предпочитани. По-наситените цветове привличат вниманието и ви придават точния летен сексапил.

👙Тропическите цветя, листа и други растителни мотиви бяха на мода преди и сега се завръщат. Можете да пробвате не толкова екстравагантни модели с едноцветно горнище и долнище с мотив.

👙Животинските мотиви са хитът, който винаги е на мода. Леопардовите модели например ще ви превърнат в звездата на всеки плаж.


Тази година смелостта е във въздуха

Независимо дали ще прекарате това лято край морето, езерото или басейна, целта е ясна. Да се откроите и да блеснете. Модерните бански ще ви помогнат с това. А кои са на мода? Ярките цветове и геометричните, животинските или растителните мотиви. Ако искате да сте малко по-сдържани с цветовете, изберете по-мек нюанс с лъскав ефект.

Мотиви за алфа мъжкари

Тази година дори господата не трябва да се придържат към черната класика. Могат да пробват малко нетрадиционни модели. В бански на патета или фламинги те определено ще направят впечатление и ще събудят игривостта от детските години. Предлагаме шорти с широка кройка, боксерки и бански тип слипове. Всеки може да си избере.

Игривостта се крие в аксесоарите

Не смеете да носите ярки бански костюми? Добавете сочност към вашия летен аутфит с помощта на аксесоарите. Има от какво да избирате!