Най-добрият сутиен за гърди, изгубили стегнатата си форма: чудото Angelia New Bralette

Най-добрият сутиен за гърди, изгубили стегнатата си форма: чудото Angelia New Bralette

Колебанията в теглото, бременността и кърменето, както и просто гравитацията - всички те влияят върху еластичността на гръдната тъкан. С течение на времето гърдите губят своята форма и стегнатост. Затова е тук сутиенът Angelia New Bralette.

1 юни 2023 г.
От AstratexЗа бельото

Nikola Herčíková

Главен редактор

Тайната се крие в уникалната кройка

Както подсказва наименованието, сутиенът е тип бралет с триъгълни чашки. Магията е в неговата кройка, която без подплата успява да повдигне бюста до неговата естествена форма, която е имал преди отслабването на тъканите. Освен това, благодарение на шевовете, заобля великолепно и вие получавате деколтето на мечтите си.

100% оформящ ефект

Чашките красиво повдигат бюста, перфектно го оформят и заоблят

Наистина удобен 

Широки банели за висок комфорт, мека подплата от фин тюл.

Перлата на гардероба

Ексклузивен лъскав сутиен, който се откроява великолепно в дълбоко деколте.

Насладете се на чудесното усещане по време на носене

Angelia New Bralette е не само ефектен, но и много комфортен. Специалистите от Astratex са избрали за него широки банели и подплата от много фин тюл. Той се отличава с това, че не дразни дори ако имате по-чувствителна кожа на гърдите, например по време на менструация.

Въпреки че повдига гърдите, сутиенът няма push-up ефект. Това го прави подходящ и за надарени жени, чийто бюст няма нужда от допълнителен обем в областта на деколтето. Освен това е изключителен и за мек бюст. С кройката си придава вида и усещането за по-стегнато деколте. В магазина на Astratex ще го намерите в 34 размера с обиколка от 60 до 95 и чашки от B до I. 

Ефектен моден аксесоар

Горната дантела е избрана специално за колекцията Angelia. Тя е леко блещукаща и красиво допълва цялостното усещане за лукс, което ви осигурява сутиенът. Черешката на тортата е блещукащото камъче, което украсява средата на деколтето. Предстои ви светско събитие или романтична среща? Оставете сутиена деликатно да се подаде от деколтето на роклята или блузата. Смелите дами могат да го носят просто така под сакото, вместо топ. 

Харесва ли ви? Разгледайте и други съкровища от колекцията Angelia!