Премиум бански костюми: Изживейте едно  луксозно лято

Премиум бански костюми: Изживейте едно луксозно лято

8 юни 2023 г.
БанскиТренди

Karolína Marvánková

Редактор

Не само бельото може да бъде първокласно. Подготвили сме за вас селекция от бански костюми на най-реномираните марки. Зад всеки от тях стоят години упорит труд, които с право са им донесли световен успех. Вярваме, че и вие ще ги харесате.

Banana Moon

Марката Banana Moon е сред иконите в сферата на банските костюми. От ръцете на калифорнийските дизайнери се създават тренди модели, които греят в пъстри цветове. Марката се отличава с висококачествени материали и калифорнийско чувство за креативност и стил. Благодарение на това тя вече няколко десетилетия предлага оригинални, смели и стилни бански костюми на хиляди доволни клиентки по целия свят.

Calvin Klein

Минималистична и същевременно провокативна. Такава е модата на американския дизайнер Calvin Klein. Марката е на пазара от 1968, банските костюми обаче си остават все така удобни и вечни.

HUGO

HUGO се заема със задачата да накара жените да се чувстват комфортно и да изглеждат добре независимо от ситуацията. Марката е търсена заради висококачествени тъкани, вниманието към детайла и прецизността. В същото време дамските бански поддържат максимално качество, отразяват модните тенденции и са закачливи.

Maaji

Колумбийската марка Maaji е една от топ марките в модата на бански костюми. Произвежда продуктите си с грижа за околната среда и се опитва да използва възможно най-много рециклируеми материали. Банските костюми от две части и целите бански костюми се характеризират с море от пъстри цветове, смели щампи и не се боят от дръзки кройки, които оставят извивките на женското тяло да се откроят. Специалитет на марката са моделите бански с две лица, които ви позволяват да преобразите целия си плажен аутфит за миг.

Tommy Hilfiger

Банските Tommy Hilfiger се открояват със съвършени кройки и качествена изработка. Марката често открива вдъхновение в миналото, но банските костюми са в хармония с тредовете. Крайният резултат са неостаряващи модели, които са винаги актуални.

Целия асортимент ПРЕМИУМ бельо ще намерите на сайта ни. Потопете се и вие в славата му.