Открийте лятото в нов бански: Неостаряващи модели за стилно лято

Открийте лятото в нов бански: Неостаряващи модели за стилно лято

23 май 2023 г.
От AstratexБанскиТренди

Nikola Herčíková

Главен редактор

Всяка от нас е различна, но всички ние искаме да се чувстваме отлично. Добре подбраната кройка прави чудеса. Достатъчно е да изберете правилният бански, който да ви стои като втора кожа. Вдъхновете се от нашите предложения.

Банските костюми подхождат на всякакъв тип фигура

Без  значение дали сте дребна, висока, слаба или имате няколко излишни килограма. Женствеността не зависи нито от цифрата на кантара, нито от възрастта. Става дума за това да се чувствате страхотно и да се представяте с увереност. Имате проблем с банския на басейна или на плажа? Когато изберете правилната кройка, повярвайте, тя буквално може да направи чудеса със самочувствието ви. Добре прилепналият бански е ласкателен и ще привлече вниманието към вашите предимства.

Etna, Дамски бански костюм от две части Amelia III (Amelia39G_068_sada), Дамски цял бански костюм Rainbow I (EwaW_610)

Класиката не е скучна

Класиката включва цели бански костюми и бански от две части с по-консервативни кройки, обикновено с по-дълбоко долнище и горнище с банели. Мислите, че така няма да се откроите на плажа? Фокусирайте се върху детайлите. Ярки мотиви, богати цветове, флорални или животински щампи, или връзки превръщат семплия модел в изискан и достоен за модния подиум. Добавете лека рокля, парео или шапка и получавате изискан аутфит за бара на плажа.

Etna, Дамски бански костюм от две части Kate I (CD28W_608_sada), Дамски бански костюм от две части Stella (Stella81W_608_sada)

Не се бойте да покажете формите си

Потопете се в летните забавления. За слънчеви бани най-добрите бански костюми са тези, на които лесно можете да свалите презрамките. Благодарение на това ще избегнете появата на бели ивици по кожата. Можете да изберете бански костюм от две части със свалящи се презрамки или горнище тип бандо за слънчеви бани. Ако не се чувствате добре в бански от две части, танкините ще бъдат чудесен компромис за вас. Прикриват коремчето, а когато се печете на слънце трябва просто да ги навиете.

Astratex, Дамски бански костюм от две части Ibiza Dance (PLA065_MX1_sada)

Самочувствието винаги е на мода

Намерили сте мечтания цвят или дизайн, но кройката на банския не ви допада? От много модели имаме няколко различни кройки, подходящи за всяка жена, от бански от две части за по-смелите, до цели бански костюми. Но основното правило винаги си остава - ще изглеждате най-добре в това, в което се чувствате добре. Забравете за срама, излагайте тялото си на слънчевите лъчи и се насладете на лятото пълноценно.

Etna, Дамски бански костюм от две части Elison I (CWL11L_001_sada), Astratex, Плажна туника Anne Long (PLA153_001_sat)
Volin, Дамски бански костюм от две части Beatrice I (P807APFPink_sada), Дамски цял бански костюм Raina (P820APFPink)

Снимките са направени в мястото за настаняване K Vechtru (Инстаграм @k_vechtru_nevsedni_ubytovani)