Основното цветово трио сутиени: За под какво облекло са подходящи?

Основното цветово трио сутиени: За под какво облекло са подходящи?

11 юни 2024 г.
Как да изберемЗа бельото

Nikola Herčíková

Главен редактор

Бял, бежов, черен. Трите основни цвята сутиени, които не бива да липсват от гардероба на нито една жена. Носенето на тези цветове обаче има своите правила, предимства и недостатъци. Кои са те?

Нежният бял цвят

Бял сутиен – как да го носим? Определено не го носете под бяло облекло. Тъй като не е незабележим, а направо свети. Същият ефект има и на жени с много силен тен. Не странете от белите модели. Като съблазнителни модели изглеждат много нежно и същевременно съблазнително.

Нашето предложение:

Бялото бельо има тенденцията да посивява или пожълтява от потта, така че изисква допълнителни грижи. Разбира се, следвайте етикетите на бельото. Препоръчваме да перете сутиени, корсети и много деликатни дрехи (във всякакви цветове) на ръка със специален препарат и да не сушите на пряка слънчева светлина, в сушилня или близо до директен източник на топлина.

Вечният черен цвят

Coco Chanel и Одри Хепбърн заедно си спечелиха славата на така наречената малка черна рокля, която веднага се превърна в задължителна част от гардероба на всяка жена. И същата основа трябва да бъде черният сутиен. Независимо дали е класически, Push-Up или с бардо кройка, черното е подходящо за под всякакво по-тъмно облекло.

Нашето предложение:

Не се бойте да облечете черен сутиен под прозирен топ в същия цвят. Така ще си създадете смела и същевременно неустоима визия, която привлича.

Практичният бежов цвят

Както вече казахме, белите сутиени блестят под същия цвят тениски и ризи. И така, какъв цвят сутиен да носите под бели топове? Бежов. Ако си купите сутиен, който съответства максимално на тена на кожата ви, той ще бъде практически незабележим под белите топове.

Избирайте бикините според случая

Вече не е валидно правилото, че бикините винаги трябва да съвпадат с цвета на сутиена. Така че зависи от това какво ви е удобно и какво облекло обичате да носите най-много. Ако предпочитате поли или ефирни панталони, които падат грациозно, вземете бикини с гладка задна част. Оставете дантелата за под дрехи от по-дебел плат или под плисирани поли, където няма да се виждат. Има изобилие от модели, от които да изберете. Високата талия набира популярност, тя ще помогне за изглаждане на коремчето, на мода са също бразилските бикини и прашките, които ще открият формите ви. Но никога няма да сбъркате с бикини с класическа кройка.