Красиво деколте в рокля? Включете Push-Up кройка и декоративна дантела

Красиво деколте в рокля? Включете Push-Up кройка и декоративна дантела

10 юли 2024 г.
Как да изберемЗа бельото

Nikola Herčíková

Главен редактор

Вие сте почитателка на дълбоките деколтета, но природата е била пестелива към вас в областта на деколтето? Не е необходимо веднага да търсите услугите на пластичен хирург. Push-Up кройката успява да направи с деколтето буквално чудеса, а умно избраната дантела или интересен детайл ще украси не само една лятна рокля.

Скалпел? По-добре Push-Up сутиен!

Push-Up кройката е най-подходяща за жени с по-малък или среден бюст. Което е логично, защото жените с големи гърди обикновено искат да коригират формата им, а не да ги уголемят. Ако и вие желаете по-изпъкнало деколте, можете да изберете от много модели. Прочетете как да изберете такъв сутиен, от какви видове подплънки можете да избирате и какво уголемяване може да осигури правилно избраният модел. Push-Up сутиените са скроени така, че да повдигат и заоблят бюста, с което добавят обем и създават желаното улейче по средата. Като правило, те са подплатени и имат някакъв вид подплънки. Те могат да бъдат или вшити, или подвижни.

За какво да внимавате при избора?

🍒 Както при всеки друг сутиен, размерът има значение. Не взимайте по-малък в опит да постигнете по-голям ефект, гърдите ще прелеят и ще образуват издутини под дрехите.
🍒 Ако нямате много малки или стегнати гърди, по-добре изберете триъгълна кройка, която покрива по-голяма част от гърдите и предотвратява преливането от чашката.
🍒 Обиколката на сутиена не трябва да е хлабава, тогава подплънките биха изтеглили гърдите надолу, което би довело до деформиране на формата и отпускане на деколтето.
🍒 Ако купувате черен сутиен, пробвайте го, дори ако е нормалният ви размер. Черните тъкани обикновено са по-плътни и не са толкова еластични.

Push-Up сутиени с подвижни подплънки

Ако искате да се наслаждавате на Push-Up ефекта само понякога или конкретно в някой аутфит, изберете Push-Up сутиен с възможност за поставяне на подплънки. Както подсказва името, тези модели имат подвижни подплънки, така че можете да ги махате и слагате според желанието си. Това е подходящо, ако искате да носите сутиена като ежедневен и само от време на време да повдигате деколтето за уау ефект, например за бал или парти. Подплънките за сутиени могат да бъдат текстилни, от пяна, от мек гел или силиконови, а също и пълни с въздух. Силиконът се адаптира малко по-добре към естествената форма на гърдите, тъй като се влияе от телесната температура. Така крайният ефект е по-естествен. Сутиените Push-up с подвижни подплънки са и отлично решение за жени с асиметрични гърди. При необходимост можете да сложите подлънката само в една чашки или да сложите различна по големина във всяка чашка.

Да надникнем в историята:

През 1943 година Хауърд Хюз създава първия Push-Up сутиен. Американският авиоконструктор, пилот, предприемач, филмов режисьор и продуцент в едно лице проектира този модел за актрисата Джейн Ръсел за филма "The Outlaw". Но тя била нарекла изобретението му нелепо и натъпкала собствения си сутиен с кърпички. Пет години по-късно се ражда първият официален Push-Up сутиен. Тези модели стават известни едва през 90-те години, когато стават любими не само на жените, но най-вече на мъжете.

Когато един размер повече не е достатъчен

PoАко копнеете за още по-голям бюст, можете да вземете Double Push-Up сутиен. Благодарение на подсилените подплънки в долната част на чашката той ще увеличи гърдите ви с до 2 размера. Въпреки това, когато избирате, не забравяйте, че по-малкото е повече. Може да стане така, че твърде силно изразеният Push-Up ефект да изглежда в най-добрия случай неестествено, а в най-лошия - дори вулгарно. Определено трябва да имате предвид, че така подобреното деколте ще привлече вниманието.

Podprsenka Ilya nevyztužená, Esotiq
Esotiq

С фокус върху детайла

Push-Up сутиените са ви неудобни, но въпреки това искате да придадете на деколтето си повече шик? Решението е лесно – заложете на подаваща се дантела или strappy ленти. Те украсяват деколтето по един малко по-дискретен, но не по-малко интересен начин. Можете лесно да приспособите цвета и стила на бельото към гардероба си, а летните ви аутфити ще получат интересен нов елемент. Подаващото се бельо често върши чудеса с фантазията.