Колекция Tulip: Удобно бельо за всички форми

Колекция Tulip: Удобно бельо за всички форми

Всеки бюст заслужава подходяща грижа. Ето защо ние от Astratex решихме да създадем колекция от сутиени, които прилягат идеално на всеки бюст и осигуряват максимална опора на извивките.

3 юли 2023 г.
От AstratexЗа бельото

Karolína Marvánková

Редактор

Удобство за всеки бюст

Специалистите от Astratex разработиха колекцията Tulip, която се състои от сутиени, осигуряващи опора и на по-големя бюст. Чашките на всички модели са с подплата от 100% памук, а шевовете им красиво оформят деколтето.

Запознайте се с цялата колекция

Tulip бардо подплатен

Меко подплатените чашки, вертикалният шев и банелите съвършено заоблят бюста и така сутиенът извайва деколтето на мечтите ви.

Tulip Lace неподплатен смаляващ

Сутиенът красиво заобля и оптически намалява деколтето. Двойните мрежести чашки са леки и същевременно здрави.

Сутиен Tulip неподплатен смаляващ

Оптически смалява големия бюст. Прецизно изработените чашки и презрамките minimizer помагат за разпределянето на тежестта на бюста.

Позволете на дантелата да ви възхити

Както всяка колекция от нашите специалисти по бельо, линията Tulip е обединена от уникален елемент - фината дантела. Флоралният мотив е романтично нежен и благодарение на това моделите са подходящи и за под гладко облекло.

С какво можете да комбинирате сутиените?

За съвършена визия добавихме в колекцията, освен сутиени, и бикини в любимите ви кройки, нощница, а за съблазнителните моменти за двама и жартиерен колан.