Бельото, което топли: Загърнете се в удобство

Бельото, което топли: Загърнете се в удобство

7 ноември 2022 г.
Как да изберемТренди

Nikola Herčíková

Главен редактор

Есенните и зимните вечери направо ни изкушават да се завием с топло одеяло, да се свием на дивана и да пуснем любимия си филм. Липсва ви екипировка за студените вечери у дома? Ние ще ви посъветваме какви модели трябва да имате.

Ще обикнете атрактивното боди

Голяма част от нас свързавт „бодито“ с модата на 80-те a 90-те години, когато най-често то се появява в комбинация с клин в часовете по аеробика. Въпреки че жените често пренебрегват този тип бельо, определено си струва да му дадете шанс. Особено през есента и зимата е важно да се стоплим дори и в сухо време. Благодарение на закопчаването на дъното, бодито стои на мястото си през целия ден, предпазва бъбреците от настинка и служи и като моден артикул. Може да е без ръкави, но през по-студените месеци е идеално топлото боди с дълги ръкави и якичка.

Топлещите аксесоари допълват стила

Черно или сиво палто, тъмен панталон, тъмни обувки... Познахте ли се? Не напразно казват, че в простотата има красота, но понякога е хубаво да разведрите дъждовния или мъгливия ден с ярък аксесоар. Цветни ръкавици, шал или шапка ще направят чудеса с обикновения аутфит. Допълнително предимство е, че можете да комбинирате отделните части както желаете и да създавате нова визия всеки ден. Вие сте любителка на рокли и поли? Просто добавете топли чорапи и можете да ги носите дори в студените дни.

Astratex предложение:

Обичате топлите чорапи и не искате да се откажете от тях дори на път за работа? Комбинирайте ги с високи ботуши и оставете подгъва на чорапите да се подава. Ще създадете интересен детайл и пак ще ви бъде топло.

У дома комфортът има предимство

След горещото лято, когато всеки се стреми да носи възможно най-малко дрехи, студът бавно навлиза в нашите холове и спални. Време е да си купите топъл домашен комплект. Изборът на материи и кройки е богат.

Можете да изберете кадифе, микроплюш, памук или трико. Панталоните с висока талия или, обратно, удълженото горнище, ще ви стоплят чудесно. И ако искате наистина да се загърнете, изберете сладък гащеризон с качулка. Допълнете домашния модел с пухени пантофи или плюшени чехли.

Одеялото прави чудеса с интериора

Универсален модел, който ще ви стопли и в същото време ще внесе щрих във вашата всекидневна? Одеялото изпълнява перфектно и двете функции. Вълненото каре ще добави нотка лукс към всеки диван. Ако в момента не сте увити в него, просто го сгънете и го хвърлете върху облегалката, където ще служи като дизайнерски аксесоар

Микроплюшените одеяла са идеалният избор за филмова вечер. С топло одеяло ще зарадвате и вашия домашен любимец, който също обича да се топли в леглото. По-малкото одеяло може да се използва като допълнителен слой в количката за разходка с бебето.

Халатът не бива да липсва

Студено ви е след душа, но не искате да се завиете с одеяло? Халатът е идеалният избор за вас. Плюшените модели с дължина до коляното топлят перфектно. След измиване на косата е подходящ моделът с качулка, а за романтична вечер за двама можете да изберете съблазнителен сатен или вискоза с дантелена апликация.